Néhány gondolat magamról!

Kocsisné Sebők Andrea vagyok kozmetikus és masszőr. Mint kozmetikus a kaposvári felnőtt oktatás keretén belül végeztem, gyakorlati oktatóm Pongrácz Tamásné – Hugi-, akivel még ma is együtt dolgozom.

magam1

Masszázs tudásom egy részét a Vitalitas – Iroda Kft. szervezésében sajátítottam el: – frissítő svédmasszázs, – mézmasszázs, – alakformáló cellulitisz masszázs. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elsajátítottam a Miaomei és Hulum Qi masszázsokat. Tradicionális kínai alapokon nyugvó rendszer, mely alkalmazkodik az európai emberek adottságaihoz, életmódjához és táplálkozási szokásaihoz. Tanítóm Kövesné Veszprémi Rita masszőr, természetgyógyász, mester kozmetikus.

magam2

„…..hívhatnám nálam sokkal okosabb emberek gondolatát, de szeretnék magamból meríteni és átadni néhány gondolatot azoknak, akik olvassák oldalamat: a test és a lélek együttes harmóniáját csak kitartó munkával lehet elérni. Minden ember más és más célt tűz ki maga elé. Legyen ez felesleges kilóktól való megszabadulás, vagy csak egy egészségesebb életmód megtanulása, elsajátítása, a kibillent egyensúlyi állapotok helyreállítása….ebben szeretnék segítséget nyújtani ezzel a csodálatos masszázstechnikával –Miaomei masszázs -.

Bárki képes céljai elérésére!!”