MezoPen kezelés

A mezoterápiás Mezopen a leginnovatívabb eljárások közé sorolható ma hazánkban a bőrfiatalítás és a mezoterápia területén. A dermaroller kezelésnek egy modernebb változata, melynek lényege, hogy a bőrön mikrosérüléseket okozunk. A bőrben elindul egy öngyógyító folyamat, melynek következtében egy kollagén háló képződik és új sejtek keletkeznek.

Fontos részét képezi ennek a kezelésnek a hatóanyagok magas koncentrációban való bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Az őszi-téli időszakot optimálisan kihasználhatod, hogy bőröd új vitalitást kapjon.mezopen

A MezoPen a mikro-tűs mezoterápia legújabb vívmánya a tűhenger új generációs, továbbfejlesztett változata. Sokkal precízebb és kíméletesebb, mint a tűhenger. A MezoPen módfelett hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé. A készülékhez steril mikro-tűmodul csatlakoztatható, amit a kezelés alatt nagy sebességgel mozgat fel-le. Mivel a sebesség és a tűhossz a kezelés alatt állítható, így sokkal jobb eredményeket tudunk elérni az arc, nyak, test egyes részein.

Válaszd a MEZOPEN kezelést, mert:

  • arcbőröd gyönyörű, üde és feszes lesz

  • a beavatkozás igen látványos

  • megfizethető

  • fájdalommentes

Mire használható a MezoPen kezelés: bőrfiatalítás, ránctalanítás, bőrfeszesítés, hidratáló kezelések, aknes hegek kezelése, pigmentfolt halványítása, rosacea/hajszálértágulat kezelése (he nem előrehaladott az állapot), cellulit, stria kezelése, hajhullás.

Kezelés ellenjavallatai: rosszindulatú, bőrelváltozások, gyulladt akne, ekcéma, pikkelysömör, keloid, terhesség, szoptatás, véralvadási zavarok, vérhígítók szedése, cukorbetegség.

A kezelést kúraszerűen kell alkalmazni 4-5 kezelést egymás után kéthetente, 10 naponta majd negyedévente egyszer megismételni.

A kezelés ára 8490 Ft és minden negyedik kezelés után egy tápláló ARGÁNOLAJOS kiskezelést kap minden vendég ajándékba.