Microblading szemöldöktetoválás

Arcunk egyik legfontosabb része a szemöldök, mely keretet ad tekintetünknek. Számomra nagyon fontos a természetesség, ezért is  választottam a Microblad (mikro penge) technikát. A Microbladinget egy kis kézi eszköz végezzük, amivel a hagyományos sminktetováló gépekkel  ellentétbe  sokkal vékonyabb szálakat tudunk karcolni a bőrbe. Ez adja a szemöldök természetességét. A rajzolt szálak összeolvadnak a saját szálakkal, így dúsabb hatású a végeredmény. Swiss Color Akadémián  Bizinger Katalin microblading oktató vezetett be a szálas technika rejtelmeibe. Ezzel a technikával készült szemöldök több mint egy smink, de kevesebb mint egy tetoválás. A swiss color szerves pigmentek a lehető legszebben gyógyuló, természetes hatású pigmentek.

Menete:

  1. Első alkalommal átbeszéljük a vendéggel, hogy pontosan milyen szemöldököt szeretne. Nem összekeverendő ez a technika a sminktetoválással. Nincsenek határozott, karakteres vonalak. Szálazásos technikával készült szemöldök szálak teljesen beleolvadnak az eredeti szálak közé.
  2. A második alkalommal közösen megtervezzük a szemöldököt, mindent figyelembe véve (arcforma, kor, szemöldökforma, és mit szeretnénk végeredményként látni).

Zsibbasztás ( lidokainos krémmel )

Fertőtlenítés, zsírtalanítás

Rajzolás

Microblading

Szemöldök fixálás

Az első alkalom kb  2-2,5 óra hosszáig tart.

4-5 hét múlva kell jönni a korrekcióra, ahol tökéletesítjük a színt és a hiányzó szálakat pótoljuk.

  • Gyógyulás folyamata: 1 hétig arra kell figyelni, hogy ne áztassuk fel a szemöldököt. Krémezni kell és a minimális hegesedés sem lesz szembetűnő.
  • Mivel természetes pigmentel dolgozunk (nem mesterséges festékkel) így a szemöldök teljes kikopása 4-6 év, de 1-1,5 évente érdemes felfrissíteni a szálakat.
  • Különleges veszélyei nincsenek az eljárásnak. Úgy kell kezelni, mint bármilyen mikrosérülést.

Kinek ajánljuk a microblading tetoválást?

  • A teljesen természetes hatású szemöldökre vágyó vendégeknek.
  • A ritka vagy hiányos szemöldökű vendégeknek.
  • Előnytelen formájú szemöldök korrekciójára.

A Microblading szálas szemöldöktetoválás ára 29000Ft, ami tartalmazza a 4-5 hét múlva elvégezendő korrekciót is.