Kozmetika

Kozmetikai szolgáltatásaim

Kozmetikám Zalaegerszeg belvárosában található, ahol a vendégeket előre egyeztetett időpontban tudom fogadni. Kellemes hangulatú üzletemben ellazulhat, feltöltődhet bármelyik kényeztető szolgáltatást is választja.

Kezeléseimhez a PHYRIS professzionális termékeket használom fel. A PHYRIS egy német high-tech kozmetikumokat készítő szalonmárka, amit nemzetközileg elismert kutatók és bőrgyógyászok fejlesztettek ki. Tisztán növényi összetevőket tartalmazó receptúráival az egyedi igények és speciális bőrproblémák is kiemelkedő hatékonysággal kezelhetők.

A finom texturájú AHA gyümölcssavas kezeléseket minden bőrtípusra ajánlom –még az érzékeny bőrüeknek is – liposzómába zárt gyümölcssav, mely peelingező hatása mellett nagyon jó hidratálja az igénybe vett bőrt.

Minden kezelési folyamatba – de önmagában is használható – beépítem az ULTRAHANGOS PEELINGET, mely a mai kor egyik legmodernebb fiatalító eljárásai közé sorolható. Az elhalt szarúsejtek eltávolítását és a bőr pórusainak megtisztítását végzi a lehető legkíméletesebb módon. A bőr nagyon finom puha tapintásúvá vállik. Általam nagyon kedvelt és látványos eljárás, mely 25 év felett bárkinek ajánlok az apró mimikai ráncok eltüntetésében hatékony tengeri kollagén tartalmú szérum kezelés. Finom texturájú és kellemesen természetes illatú készítményeket minden kedves vendégem nagyon szereti! Ízelítőm után remélem sokan kedvet kapnak egy tápláló, kényeztető kezelésre.

Várok mindenkit szeretettel!!

kozmetika2

kozmetika1